Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Koekoekstraat 25 Zaltbommel(verhuurd)

Aan een rustige straat met voldoende parkeermogelijkheden ligt deze middenwoning met tuin en achterom. De woning is goed onderhouden en verdiend het gemoderniseerd te worden De ligging is gunstig in de woonwijk “De Vergt” vlakbij een het winkelcentrum “De Portage”, scholen, sporthal en zwembad. Ook de binnenstad en het station zijn dichtbij.

Indeling begane grond:

De entree van de woning is aan de voorzijde.
Via de hal met garderobe, meterkast, kelderkast en toilet zijn de woonkamer en keuken bereikbaar. 
De doorzon woonkamer heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde. En er is tevens een deur naar de tuin. Aan de achterzijde is de halfopen keuken en vanuit de keuken een deur naar de bijkeuken en berging.
De keuken heeft diverse keukenkasten en inbouwapparatuur zoals een Atag 4 pits gasfornuis, oven en Bosch afzuigkap. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar.
De bijkeuken is voorzien van een lichtkoepel en een schuifpui naar de tuin. Er is tevens een deur naar de berging met de CV ketel en de witgoedaansluiting.

Indeling 1e verdieping:

Op de 1e verdieping liggen aan de overloop 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde liggen 2 slaapkamers, beide met een inbouwkast. De kleinste kamer, die ook nog 6,5 m² meet, is op dit moment in gebruik als logeerkamer. 
Aan de voorzijde ligt de 3e (slaap)kamer. In deze kamer is een 2e toilet aangebracht. Door de grote ramen is dit een extra lichte kamer.
De badkamer, ook gelegen aan de voorzijde is voorzien van een inloopdouche en wastafel.

Indeling 2e verdieping:

Via een luik is de bergzolder bereikbaar. 

Achter de woning, bijkeuken en berging is een extra berging aangebouwd voor nog meer bergruimte. Verder is er een onderhoudsvriendelijke tuin op het oosten met achterom en een groot terras achterin de tuin. 
De tuin is ingericht met sierbestrating en diverse groene borders. In de twee bergingen is veel opbergruimte voor o.a. de fietsen en tuingereedschap.



::Recente items

 

© 2024 • Jarno Goesten • disclaimer