Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Luxe Appartement aan strand Torrequebrada Beach, Benalmadena Costa.Spanje

Luxe appartement direct aan het strand in Torrequebrada beach; Benalmadena Costa. Gelegen op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, groot terras op het zuiden en fantastisch uitzicht op zee.

Het prachtige privé appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers is perfect onderhouden en comfortabel ingericht met onder andere airco in alle kamers, een eethoek met 4 stoelen, een zithoek met 2 comfortabele banken, een flatscreen TV met Nederlandse zenders en gratis WiFi internet. In de moderne keuken zijn alle benodigdheden voorhanden; ceramische kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, koelkast met vrieskast, vaatwasser, koffiemachine, waterkoker, broodtoaster en granieten werkblad.

Voor de woonkamer en de hoofdslaapkamer is een royaal terras met fantastisch zeezicht dat is georiënteerd op het zuiden. Dit is een mooie plek om te genieten van een heerlijk ontbijt met fantastisch uitzicht op de zee. Het appartement ligt in een kleinschalig complex direct aan het strand. Voor het appartement ligt een mooie gezamenlijke tuin met een groot zwembad en een apart kinderzwembad. Vanuit de tuin kun je via een trap naar het strand lopen. Aan het strand zijn diverse strandrestaurants waar je ook zonnebedden met parasols kunt huren. Op loopafstand (binnen 750 meter) vind je diverse nationale in internationale restaurants, enkele winkels, een supermarkt en een bushalte. Op 5 minuten lopen staan taxi's bij het Torrequebrada hotel. Op 4 kilometer afstand ligt de prachtige jachthaven van Benalmádena. Langs de haven zijn talrijke winkels, restaurants en gezellige terrasjes. Hier kun je ook diverse watersporten en boottochtjes organiseren. ’s Avonds kun je tot in de late uurtjes genieten van het nachtleven van Benalmadena in een van de vele disco’s rondom de haven. Tot slot heeft deze woning een privé parkeerplaats in de parkeergarage van het complex.

 

voor meer info

http://www.costaandalucia.com/nl/woningen-te-huur-spanje/view/353/



::Recente items

 

© 2024 • Jarno Goesten • disclaimer