Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::Zuilichem Harenhof 19.(Verhuurd.)

Woningen

Starterswoningen type Maas 

Het plan “Dijkzicht Zuid’’ is gelegen aan de oostzijde van de kern Zuilichem, ten zuiden van de huidige woonwijk Dijkzicht. Het vitale dorp Zuilichem is onderdeel van de gemeente Zaltbommel en ligt aan de zuidoever van de rivier de Waal. Door de centrale ligging bevinden grotere steden zoals Zaltbommel en Den Bosch zich op enkele kilometers afstand

Van het woningtype Maas bieden wij aan 2 woningen gelegen in het project Dijkzicht Zuid te Zuilichem  harenhof  19  5305 ek   De woningen kenmerken zich door een zeer  goede kwaliteit van afwerking. Deze woning is zeer toegankelijk zijn voor starters op de woningmarkt. Iedere woning beschikt over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. In de nok van het dak bevindt zich een vliering welke middels een vlizotrap bereikbaar is. 


Het woningtype Maas is te vinden in woningblok B. Alle woningen hebben hier zowel een voor- als achtertuin; de hoekwoningen hebben bovendien een zij-tuin. De woningen beschikken over een achtertuin welke op het noordoosten gesitueerd is. Door de diepe tuinen vindt u hier altijd een zonnige plek in uw tuin.

 ::Recente items

 

© 2023 • Jarno Goesten • disclaimer