Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
::WONING: GEELRIJS 6 TE AMMERZODEN thans verhuurd.

Indeling woonhuis: zijentree, hal met trapopgang naar de verdieping, garderobe, meterkast en toiletruimte, L-vormige lichte woonkamer met plavuizen vloer, open keuken met marmeren en natuurstenen aanrechtblad voorzien van inbouwapparatuur, zoals een keramische kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser, praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen en proviandkast.

Eerste verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer voorzien van een wastafel, toilet en inloopdouche.

Tweede verdieping: voorzolder met c.v.-installatie, bereikbaar middels een vaste trap en 4e slaap-/werkkamer.

  

Rust & ruimte! Dat biedt deze moderne twee-onder-één kapwoning met carport, houten berging en heerlijke zonnige achtertuin met achterom. De tweekapper beschikt over een comfortabele indeling met 4 slaapkamers en een praktische bijkeuken. Zowel de voor- als achtertuin zijn beiden onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating, grind en plantenborders. Het pand is gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk op korte afstand van het dorpscentrum met diverse winkels, basisschool, supermarkten en fitnesscentrum. Tevens zijn de gezellige steden Zaltbommel en ’s-Hertogenbosch binnen ca. 15 minuten bereikbaar.

 

De woning is gebouwd in 1990 en heeft een inhoud van ca. 355 m3. De woonoppervlakte bedraagt ca. 120 m2 en het geheel is gelegen op een ruime privacybiedende kavel van 229 m2.



BROCHURE GEELRIJS 6: HIER TE DOWNLOADEN.

::Recente items

 

© 2024 • Jarno Goesten • disclaimer