Koeweistraat 6
4181 CD Waardenburg
Telefoon 0418-638181
Fax 0418-638170
E-mail info@jarnogoesten.nl
:: Hoekwoning gelegen Nieuwstraat 38 -Hedel (verhuurd)

UITGEBOUWDE HOEKWONING MET SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND

Deze hoekwoning is voorzien van een zijaanbouw met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is gelegen op een perceel van circa 238 m2 (incusief zij- en achterpaden). Het woonhuis verdient een modernisering, maar biedt veel mogelijkheden. Tevens dient de achtertuin nog aangelegd te worden. De inhoud bedraagt circa 335 m3. Het huis dateert van omstreeks 1960 en is gelegen in een rustige woonbuurt in de directe nabijheid van het winkelcentrum en andere voorzieningen.

Begane grond:

De entree/hal met meterkast, trapopgang, trap-/kelderkast en toilet biedt toegang tot de dichte keuken aan de achterzijde. De keuken is voorzien van een eenvoudig recht keukenblok, provisiekast en deur naar de achtertuin. Via de keuken is de doorzon woonkamer (circa 25 m2) te bereiken. Vanuit de woonkamer is door middel van een schuifdeur de slaapkamer (circa 10,5 m2) aan de voorzijde toegankelijk en de ruime badkamer aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en vaste wastafel.

1e Verdieping:

De overloop met vaste kast biedt toegang tot drie slaapkamers (circa 12, 11 en 6 m2), waarvan twee aan de achterzijde en een aan de voorzijde gelegen. De badkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een douche en vaste wastafel. Twee slaapkamers zijn voorzien van vaste kastruimte.

Zolderverdieping:

Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. Hier bevindt zich de c.v.-combiketel.

Tuin:

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen. De achtertuin is gelegen op het Noordwesten en dient nog aangelegd te worden en van schuttingen en/of andere afscheiding te worden voorzien. De perceelsoppervlakte bedraagt circa 238 m2, maar zal na koop nader worden ingemeten door dienst openbare Kadaster.

Algemeen:

De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen. De achtertuin is gelegen op het Noordwesten en dient nog aangelegd te worden en van schuttingen en/of andere afscheiding te worden voorzien. De perceelsoppervlakte bedraagt circa 238 m2,

 

 ::Recente items

 

© 2023 • Jarno Goesten • disclaimer